Duurzame decembercadeau’s voor een mooie prijs

Foto:

Zaterdag 5 november van 9 tot 16 uur organiseert Speelotheek Harlekino voor de 28e keer de grootste tweedehands speelgoedbeurs in Pijnacker. Dit keer in sporthal het Baken. De toegang is gratis, maar tot 13 uur heb je een toegangsticket met tijdslot nodig. Deze kun je vanaf 19 oktober 20 uur reserveren op de website.

Op de speelgoedbeurs kun je duurzaam decembercadeaus kopen voor een mooie prijs. Of gemakkelijk en met een goed gevoel je oude speelgoed verkopen. Door speelgoed op de beurs te kopen of verkopen ondersteun je speelotheek Harlekino met onderhouden van de speelgoedcollectie. En na afloop van de beurs staan de Stichting Babyspullen, Speelgoedbank Delft en Jo’s Minibieb/kinderzwerfboeken klaar voor donaties van niet verkocht speelgoed.

Vrijwilligers met een hart voor speelgoed
De speelgoedbeurs wordt helemaal georganiseerd door vrijwilligers met een hart voor speelgoed, zoals vrijwilliger Sonja Paus-Buzink: “Het is altijd een flinke, maar heel gezellige klus met een grote groep vrijwilligers om een tijdelijke speelgoedwinkel neer te zetten. Het is fijn om met de beurs een bijdrage te leveren aan een duurzamere samenleving en we maken er zoveel mensen blij mee!”

Tijdslot reserveren om fijn te winkelen
“Ook dit jaar werken we weer met tijdsloten voor het kopen van speelgoed” legt Sonja uit. “Om in de ochtend de beurs te bezoeken reserveer je een gratis toegangsticket met tijdslot. Zo voorkomen we extreme drukte en hoef je als bezoeker ook niet meer buiten in de rij te wachten. Iets wat bij onze beurzen voor Corona vaak wel het geval was. Daarnaast zijn we zo ook voorbereid op eventuele corona maatregelen, maar hopelijk zijn die niet nodig.“

Meer info over de beurs vind je op www.speelotheekharlekino.nl.