Bob van der Deijl weer kandidaat voor CDA

Foto: CDA

Voormalig gemeenteraadslid en oud-wethouder Bob van der Deijl heeft zich door de leden van de plaatselijke afdeling van het CDA laten verleiden om zich toch weer kandidaat te stellen bij de komende raadsverkiezingen.

Nu het CDA in Pijnacker-Nootdorp de volledige lijst bekend heeft gemaakt blijkt dat Van der Deijl als zesde op de lijst staat, direct na de eerste vijf kandidaten die de partij al eerder bekend had gemaakt.

Wanneer het CDA in Pijnacker-Nootdorp hetzelfde aantal zetels zou behalen als bij de verkiezingen in 2018, namelijk vijf, en als lijsttrekker Frank van Kuppeveld weer tot wethouder zou worden benoemd, dan zou Van der Deijl opnieuw zitting kunnen nemen in de gemeenteraad. Dat zou ook kunnen als hij meer voorkeurstemmen zou behalen dan een van de kandidaten die op de eerste vijf plaatsen staan.

Ervaring
Na lijsttrekker Frank van Kuppeveld staan de huidige fractieleden Janno Meijer en Anne Volkers respectievelijk op de plekken 2 en 5. Tussen hen in staan Kees van den Berg, nu al fractielid van buiten de raad, en oud-gemeenteraadslid Monique de Veld-van Hassel. De CDA-afdeling heeft dus gekozen voor ervaring in de top van de kandidatenlijst.