Inloopavond Hart van Nootdorp

Foto:

In 2022 is gestart met het ontwerpen van het combinatiegebouw, de sporthal en de openbare ruimte. Tijdens de inloopavond willen we op deze drie onderdelen ingaan:

Sporthal
De nieuwe sporthal komt terug op de locatie van de huidige Jan Janssenhal. Het ontwerp van de sporthal is gereed en laten we u graag zien.

Combinatiegebouw
Ten noorden van de Koningin Julianastraat komt het combinatiegebouw met (huur)appartementen en het kindcentrum. Het voorlopig ontwerp van het combinatiegebouw is gereed. Wij laten u graag meer zien over de uitstraling, gevel en vorm van het gebouw.

Let op: bent u geinteresseerd in de appartementen? U bent natuurlijk vrij om te komen, maar we laten geen plattegronden zien en inschrijven is nog niet mogelijk.

Openbare ruimte
De openbare ruimte rondom de sporthal en het combinatiegebouw is verder uitgewerkt. Hierover gaan wij graag met u in gesprek.

De inloopavond richt zich op het noordelijke deel van de Koningin Julianastraat en de sporthal aan de Sportparkweg (locatie A en B).

Het zuidelijke deel van de Koningin Julianastaat (locatie C) komt nog niet ter sprake, omdat deze ontwikkeling verder in de toekomst ligt.

Medewerkers van de gemeente, Vaessen Algemeen Bouwbedrijf BV, KAW architecten en woningbouwcorporatie Staedion zijn op 21 november aanwezig in CulturA & Zo om een toelichting te geven en met u in gesprek te gaan. U kunt binnenlopen tussen 19:00 en 21.00 uur.